Två månader kvar

Idag är det två månader kvar till vi har vårt årliga evenemang för de fosterfamiljer vi arbetar med. Vi har anordnat den här dagen i ganska många år nu och det är något som det längtas till från båda håll. Bara förra året deltog hela 263 personer, barn och vuxna.  

Visst krävs det en hel massa jobb för att få allt att gå ihop, men det funkar alltid i slutändan. Vi vill ju att alla ska känna sig välkomna, att de kan ha roligt, men även att de ska kunna åka hemåt igen på eftermiddagen med ny kunskap i bagaget. Ni som följt mina inlägg vet att organisationen satsar stort på Protective Behaviours i år, vilket vi kommer fokusera på även under den uppkommade dagen. För hur viktigt är det inte att barn, och vuxna också så klart, kan uppleva säkerhet i de sammanhang de befinner sig?   

I år skulle vi vilja skämma bort familjerna lite extra. Vi vill gärna kunna ge dem presenter, som kan få familjemedlemmarna att komma varandra närmare. Som gör att de spenderar lite tid för att göra något tillsammans. Det lutar mot familjespel av olika slag, vilket familjer generellt inte har där hemma. Skulle du vilja vara med att sponsra, hör av dig till mig på till exempel barfotamedak@gmail.com! 


Kommentarer

Populära inlägg