En alldeles speciell dag

Mycket planering, tankar och arrangerande under en lång tid och sen PANG och det är helt plötsligt över! Som alltid när något kräver en stor del av ens tankar och tid, så känns det nästan tomt och även väldigt skönt när det passerat.
Sent igår eftermiddag kunde vi åter igen återvända hem glada, trötta och med ömmande fötter efter årets lyckade evenemang för “våra” fosterfamiljer. Gråa skyar och kylig vind kunde inte stoppa någon. Förväntansfulla barn och vuxna anlände i den ena minibusstaxin efter den andra till den dag vi vill ge dem som uppmuntran och uppbyggelse för den skillnad de gör i utsatta barns liv. Kära återföreningar, härligt kaos och glada skratt  mötte allvar och lek under de timmar vi hade tillsammans.
Det finns inget bättre än att se de barn vi en gång hade hos oss, nu trygga och helt naturliga med sina nya familjer, precis som om de alltid varit tillsammans. Jag som ändå ibland möter de flesta familjerna kan ändå inte se mig mätt, kan inte låta bli att prata med dem så mycket jag hinner. Jag kan inte heller låta bli att le åt övrig personal som under denna speciella dag upprymda får en glimt av de barn de inte sett på så länge. Nästa år ses vi igen!










Kommentarer

Populära inlägg