Titta, undra och fantisera


Då tycker jag att det är hög tid att ni följer med runt mina kvarter igen, en sådan här mulen, ljummen och helt underbar sommarkväll. Solen i all ära, men en dag då och då med tunga, grå moln går inte heller av för hackor. Jag älskar värmen, men efter dagar då man känner för att duscha igen så snart man torkat sig torr, så är det här ändå väldigt härligt. Nog har vi en hel del regn numera, men idag var det annat.



Promenerande, tittande, undrande och fantiserande. Några frågetecken får ibland svar, men det är ju det där lite osäkra, det man inte vet, som gör att man gång efter gång återvänder till samma ställe. Och så motionen då... Någon enighet bland husen på samma gata är inte alltid vad som strävas efter. Visst finns det en gemensama nämnare, och det är staketen och  skyddsanordningarna runt trädgårdarna. Allt för att hindra att "the badies", som vi säger hos oss, ska göra ovälkomna besök. 





Just nu har de röda och oranga blommande träden bytts ut till färgglada lila och rosa toner. Det är verkligen trivsamt att det nästan alltid är blomning på gång, året om, om än med varierande skalor från färgpaletten. 

Kanske inte den längsta promenaden, men jag tror ändå att rundturen är klar för denna gången. Tack för sällskapet!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg