Det här har gjort susen

Ibland är det så mycket om och kring en att man helt enkelt behöver ta sig ifrån allt för att ladda batterierna lite grand. Jobb tar upp mycket tid och kraft, men det kan även vara det mer privata. Det spelar ingen roll att man trivs med det man gör, men ibland kan det helt enkelt bli lite för mycket av det goda. Så, vi gjorde precis det. Tog vårt pick och pack och körde den ungefära timmen till ett av de där ställena som iallafall aldrig gör mig besviken. 

Jag är definitivt inte en person som får energi av att ha massor av människor runt omkring mig, utan njuter av stillheten och fria, vackra omgivningar. Det är då tankar och böner kan vandra fritt, då tiden för en gångs skull faktiskt nästan går sakta. Då samtal  inte är det viktigaste, bara att vara tillsammans är nog. 

Tänk er det här. Mäktigt och helt klart gott för själen!




Och, att få bo så här underbart...


... där det kunde pysslas, mysas och göras precis det vi ville i vinterkylan.



Allt det här har verkligen gjort susen. Frisk luft, sömn, utflykter i naturen, lite spänning och bra sällskap och jag är åter igen redo att möta verkligheten. I morgon. 

Kommentarer

  1. Ser vackert ut. Skönt och viktigt att få "ladda batterierna" emellanåt. /Kram fr lillstugan��

    SvaraRadera
  2. Absolut ett favoritställe, som man lätt kan återvända tii igen och igen. Och ja, ladda ibland bör vi alla. Ha det gott på semestern!😊

    SvaraRadera
  3. Det ska vi allt försöka med:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg