Idag var det dags

Rörigt, lite smågalet och minst sagt högljutt. Just det, du har nog redan gissat rätt. Barnkalas! Och, då är det inte vilket kalas som helst jag talar om, utan Bs. Inte för att det är den unge mannens födelsedag än på några veckor, men skolan går mot sitt slut innan sommarlovet och snart är risken stor att få av kamraterna är tillgängliga. 
Så idag var det då dags.Trots att alla inbjudna inte kunde komma, var gästerna i slutändan ändå fler än inbjduningskorten. Det är ju lite så det är här. Är det kalas, så är det och då kan ju brorsan och kusinen också haka på. Alla är varmt välkomna. Det hela gick av stapeln på en av de välkända restaurangkedjorna med relativt stora lekytor. Det var två partyn på samma gång, så det var ungar högt och lågt kan man säga. Det lektes, hojtades, sprangs och åts. De två timmarna gick snabbt och snart hämtades barnen av föräldrar som förhoppningsvis hade kunnat ha en stund av lugn och ro.

B var helnöjd och konstaterade självklart  att “this was the best party ever” när vi efteråt tog presenter och resterna av tårtan till bilen. Och, är han nöjd så är jag.



Kommentarer

Populära inlägg