Inflyttade och nöjda


Vi är på plats! Tre väldigt hektiska semesterveckor har kommit till ända och vi är numera boende i ett nymålat hem med otroligt mycket potential. Läget är perfekt, nära till mycket. Gatan är lugn och jag har en känsla av att allt kommer bli riktigt bra.


Semestern har inte direkt varit avslappnande och krafinthämtande, men vårt nya hem är numera iallafall fint och i allra högsta grad beboeligt. Men ännu finns det mycket att pyssla med, inne som ute. Utan våra långväga gäster hade vi definitivt inte kommit så långt. Ett STORT tack för ert jättejobb!!!

Den erfarenhet vi inhämtat genom åren här borta är att det är mer jobb att flytta in i ett hus jämfört med att flytta ut ur ett. Förberedelserna inför inflytten har varit tuffa. Vi har skrubbat väggar, tak och garderober. Trasiga skåp har tagits ut. Säkerhetsgallerdörrar har satts in.  Allt som går att måla har målats. Är du som läsare rökare, så uppmuntrar jag dig starkt att inte röka inomhus .... Vet ni vilket slit det är att  få de gula väggarna, som från början var vita, någorlunda rena innan målning då det rökts under många, många år? Men nu är det gjort och vi är nöjda!
 
 
 

Kommentarer

Populära inlägg