Dramatik eller frid?

Dramatik eller frid, du väljer! Din attityd förändrar dig. Du är unik, så jämför dig inte med andra. Fokusera på din passion, det du är kallad till att göra. Vår speciellt inbjudna talare kunde hon. Vilken förebild! En kvinna som vet vad hon talar om. Hon som tröttnade på att vara lärare och satsade 100% på sin dröm. Att restaurangen hon öppnade råkade ligga i ett område där prostuturerade vandrade upp och ner utmed gatan stoppade henne inte alls. Hon vägrade lyssna på negativa kommentarer och är idag en framgångsrik affärskvinna med en blomstrande restaurang, som ger unga med potential en chans att utvecklas inom företagsvärlden.
Det var nog inte en enda av oss 45-talet socialarabetare på träffen som inte återvände hem uppmuntrade och styrkta på alla vis. Det var ju precis det vi ville skulle ske när vi planerade dagens innehåll. Att få upptagna, hårt arbetande kollegor att få känna sig speciella och sedda. Redo att fortsätta! 

Lite annat hann vi så klart också med. Lek och allvar, frågor och skratt hördes över området. En lagom blandad kompott där på granngården där den ståtliga tuppen hördes gala och getterna nyfiket sågs kika fram mellan staketet. Friden var påtaglig och det var exakt vad som behövdes. 


Kommentarer

Populära inlägg