Äventyrligt

Det har planerats, ändrats, planerats igen, ändrats och inte minst pratats om i en hel evighet. Men, nu är det över! B har haft sitt 10-årskalas med kompisarna. Och, vilken succe sen. Vi som var i periferin, alltså mamman och låtsasmostern, kunde bara skratta och skaka på huvudet. Vilka sköningar, glada och vilda. Högljudda och grabbiga. Precis som det ska vara  när ett gäng unga killar har kul tillsamman en solig och varm lördagsförmiddag några veckor innan den riktiga bemärkelsedagen. 

Go Cart var dagens alldeles speciella aktivitet. Nog var några nervösa innan, då det var första gången bakom ratten, men den äventyrliga lustan tog snabbt över. Det kördes varv efter varv, som om de aldrig gjort  annat.  

I ungarnas ögon var det hela EPIC och AWSOME, vilket jag tror de verkligen menade. Lite väl slitna ord kan man tycka, som det slängs med mest hela tiden, men strålande ögon och glada leenden talade klarspråk. Nu är det ett helt år kvar till nästa gång, men vad kommer egentligen toppa dessa timmar? 





Kommentarer

Populära inlägg