Julklapp med speciell betydelse

Med mindre än en månad kvar till jul, så går förmodligen många av er omkring och funderar på julklappar. Det kan vara svårt det där, speciellt klapparna till dem som redan har allt. Jag kan hjälpa er lite här, för visst vill ni vara med och stötta  oss på centret igen? Ni har ju gjort det så fantastiskt bra förut (läs gärna här). Bidra med en valfri summa och se det som en julklapp med en speciell betydelse till någon i din omgivning?

På bilderna kan ni se centrets kök, där det dagligen lagas mat till 60 barn och omkring 10 vuxna. Det är frukost, lunch, kvällsmat samt mellanmål. Dag in och dag ut. Ibland lagas det till fler, då organisationen bland annat håller kurser för omgivningen eller har diverse gäster.



Drömmen är att kunna inhandla en varmluftsugn, som den ni kan se på bilden nedan. Kökspersonalens arbete i köket skulle  kunna underlättas en hel del. Matlagning och bakning skulle bli effektivare och att  ugnen sedan skulle dra mindre ström är en bra bonus. 

Bild fråg google.

Vill ni vara med, sänd ett meddelande på messenger eller skriv till mig på barfotamedak@gmail.com, så ger jag er den information ni behöver för att kunna ge ert bidrag. Stort tack på förhand!

Kommentarer

Populära inlägg