Ju fler som hänger på, desto bättre

 


En stilla fråga så här en vanlig lördag. Skulle du kunna tänka dig att bli månadsgivare? Alltså, ge en slant varje månad i syfte att stödja arbetet på organisationen jag arbetar för? Det är klart du vill. 

Pengar kommer inte längre in som de brukade innan pandemin och det känns givetvis i plånboken. Bland annat, så har en av storsponsorerna skurit ner sitt stöd rejält, vilket jag kan förstå, för vi har alla drabbats på olika sätt. Det är svårt för många icke-statliga organisationer och vi är inget undantag. Men, bara för det, så försvinner inte behoven i samhällen och byar och vårt arbete behövs fortfarande. Vi vill fortsätta kunna arbeta med familjehemsprogrammet, föräldrautbildningarna, barnskydds- och safe guarding-kurserna, påverkansarbetet, det holistiska arbetet kring barnen på centret och deras familjer för en trygg återförening och inte minst kunna betala löner till personalstyrkan samt mycket mer. Drömmar och visioner finns det gott om och på något sätt kommer vi komma dit så smånigom.

Så, ett sätt att stötta oss är genom månatliga insättningar på organisationens svenska bankkonto. En liten slant, eller stor. Allt är betydelsefullt och gör skillnad. Det blir en stadig inkomst, som vi vet anländer igen och igen. Ju fler som hänger på, desto bättre.

Är du intresserad, så skriver jag Swish- och bankkontonummer på mina sociala medier, eller så kan du skicka iväg ett email till barfotamedak@gmail.com för mer information.

 

Kommentarer

Populära inlägg